Contact

Wie ben ik eigenlijk

Met 25 jaar nationale en internationale ervaring als art-director help ik bedrijven om te groeien door middel van communicatie en design. Ik heb een grote liefde voor het oplossen van strategische communicatieproblemen, vooral om dit samen met opdrachtgevers te doen.

Klanten vragen me vaak in een vroege fase aan tafel. Samen brainstormen over strategie, brand identity en slimme oplossingen maakt mij – en mijn opdrachtgevers – blij!

En wat mij inspireert?
Ik heb grote bewondering voor:
Tim Walker, Mark Rutte, Stephan Vanfleteren, Rem Koolhaas, Mooji, Angkor Wat, Robby Müller, Louise Bourgeois, Whale Sharks, Cool Blue, Nancy Pelosi, het Louvre in Abu Dhabi

 

MOBIEL : 06 54 702086

MAIL : andreagobel@planet.nl

LINKEDIN : Andrea Göbel

Wat anderen over mij zeggen

“Combineer frisse energie en ongelooflijk veel ervaring en je hebt Andrea Göbel.”

Marijke Liebregts, Copywriter

“Ik ben nog steeds onder de indruk van het werk van Andrea, en laat haar werk met plezier zien aan anderen. De ideale match als je perfect art design nodig hebt, of dit nu gaat om een logo, een website of andere grafische zaken.”

Joris Bijvoets, AVG compleet

“Snelle denker en strategisch sterk. En last but not least: inlevingsvermogen!”

Frank Heijn, Frank’s Smoke House

“Met Andrea aan een opdracht werken is altijd een feest. Haar ideeën zijn goed, haar analyses scherp en oh wat maakt zij de dingen mooi. Echt een professional. Een wijze vrouw met wie je snel tot goede resultaten komt.”

Monique Gerritsen, Copywriter

“Andrea neemt alle tijd voor een professioneel en persoonlijk advies, haar ideeën zijn creatief, van deze tijd en uiteraard van hoge kwaliteit. Dankzij haar werk versturen we nu moderne nieuwsbrieven met een professionele uitstraling!”

Ruxshin Bischoff, Das Büro